Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkův vepřový jazyk na houbách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 148 kJ /
274 kcal
Bílkoviny19,82 g
– z toho živočišné bílkoviny9,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,80 g
Tuky6,24 g
– nasycené4,28 g
– nenasycené1,85 g
–– mononenasycené1,02 g
–– polynenasycené0,83 g
––– omega 30,13 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 114 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy25,71 g
– cukry13,00 g
––– laktóza9,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
uvařený malý vepřový jazyk Jazyk vepřový
(cca 1/3 litru (cca 1/3 litru vývaru z jazyka) Vývar hovězí 333.3333432674408 ml
200 gramů 200 gramů malých žampionů Žampion čerstvý 200 g
200 gramů 200 gramů hlívy Hlíva ústřičná syrová 200 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku mražená zelenina do polévky Mrkev mražená
menší cibule Cibule čerstvá
2 deci 2 deci mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
vrchovatá lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
na špičku vařečky sádlo Sádlo vepřové
3 3 sterilované feferonky Chilli paprička sterilovaná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.