Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečená vinná klobása v brambůrkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 335 kJ /
2 470 kcal
Bílkoviny68,00 g
– z toho živočišné bílkoviny68,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky230,00 g
– nasycené148,00 g
– nenasycené76,50 g
–– mononenasycené52,00 g
–– polynenasycené24,50 g
––– omega 31,50 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 3,43 g
Sůl8,50 g
Sacharidy31,00 g
– cukry15,00 g
––– laktóza15,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vinné klobásy Klobása vinná 400 g
brambory (počet tak, aby plátky plátky pokryly dno a povrch zapékací mísy) Brambor zimní
grilovací koření Grilovací koření
česnek Česnek čerstvý
bylinky Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
kmín Kmín
smetana ke šlehání 500 g 500 g Smetana kravská sladká 30% 500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.