Nutriční hodnoty (Zapečená vinná klobása v brambůrkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 335 kJ / 2 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 68,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 230,00 g |
– nasycené | 148,00 g |
– nenasycené | 76,50 g |
–– mononenasycené | 52,00 g |
–– polynenasycené | 24,50 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 3,43 g |
Sůl | 8,50 g |
Sacharidy | 31,00 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 15,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vinné klobásy | Klobása vinná | 400 g |
brambory (počet tak, aby plátky plátky pokryly dno a povrch zapékací mísy) | Brambor zimní | |
grilovací koření | Grilovací koření | |
česnek | Česnek čerstvý | |
bylinky | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín | |
smetana ke šlehání 500 g 500 g | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |