Nutriční hodnoty (Těstoviny s pečeným lilkem, rajčaty a ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 345 kJ / 1 277 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,06 g |
Tuky | 52,72 g |
– nasycené | 20,69 g |
– nenasycené | 26,24 g |
–– mononenasycené | 12,01 g |
–– polynenasycené | 14,23 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 16,27 g |
Cholesterol | 93 mg |
Sodík | 497 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 149,00 g |
– cukry | 31,38 g |
––– laktóza | 5,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 150 g |
1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
6 6 středně velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
8 8 zelených vypeckovaných oliv | Olivy čerstvé nezralé | |
olivový olej | Olej olivový | |
150 g 150 g Ricotty | Ricotta | 150 g |
1,5 PL 1,5 PL olivového citronového oleje | Olej citronový | 22.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
směs italských bylinek | Provensálské koření | |
2 lžíce 2 lžíce parmazánu | Parmezán | 30 g |