Nutriční hodnoty (Kachní ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 482 kJ / 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,43 g |
Tuky | 1,99 g |
– nasycené | 0,53 g |
– nenasycené | 1,33 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 0,96 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 31,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 588 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 31,59 g |
– cukry | 15,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
2 2 mrkve nakrájené na kostičky | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 řapík celeru nakrájený na kostičky | Celer bulva čerstvá | 540 g |
1 1 cibule nakrájená najemno | Cibule čerstvá | 70 g |
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat (já nejraději používám značku Valfrutta), nakrájené na kousky | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
150-200 ml 150-200 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 175 ml |