Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní ragú)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 482 kJ /
354 kcal
Bílkoviny10,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,43 g
Tuky1,99 g
– nasycené0,53 g
– nenasycené1,33 g
–– mononenasycené0,37 g
–– polynenasycené0,96 g
––– omega 30,00 g
Vláknina31,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 588 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy31,59 g
– cukry15,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kachní stehna Kachna stehno s kostí a kůží
2 2 mrkve nakrájené na kostičky Mrkev čerstvá 100 g
1 1 řapík celeru nakrájený na kostičky Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 cibule nakrájená najemno Cibule čerstvá 70 g
1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat (já nejraději používám značku Valfrutta), nakrájené na kousky Dužina červeného rajčete čerstvá
olivový olej Olej olivový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
150-200 ml 150-200 ml suchého červeného vína Víno červené suché 175 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.