Nutriční hodnoty (Pikantní vepřová pečeně se šťouchanými bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 201 kJ / 1 243 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,80 g |
Tuky | 34,97 g |
– nasycené | 3,74 g |
– nenasycené | 27,44 g |
–– mononenasycené | 11,43 g |
–– polynenasycené | 16,01 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 35,08 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,60 g |
Sacharidy | 191,25 g |
– cukry | 15,04 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
2 2 červené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
olivový olej | Olej olivový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
oregano | Oregano sušené | |
feferonky dle potřeby | Chilli paprička čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce majonezy | Majonéza | 30 g |
trošku trošku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 30 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |