Nutriční hodnoty (Domácí tatarka se šalotkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 752 kJ / 1 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,44 g |
Tuky | 200,75 g |
– nasycené | 26,44 g |
– nenasycené | 167,66 g |
–– mononenasycené | 61,82 g |
–– polynenasycené | 105,84 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 0,24 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 3,61 g |
– cukry | 0,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
160 ml 160 ml slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 160 ml |
30 ml 30 ml olivového oleje | Olej olivový | 30 ml |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
1 lžička 1 lžička bílého vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
2 lžičky 2 lžičky čerstvě vymačkané citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 šalotka nastrouhaná najemno | Šalotka čerstvá | |
2 2 okurky nastrouhané najemno | Okurka salátová čerstvá |