Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí tatarka se šalotkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 752 kJ /
1 853 kcal
Bílkoviny7,80 g
– z toho živočišné bílkoviny7,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,44 g
Tuky200,75 g
– nasycené26,44 g
– nenasycené167,66 g
–– mononenasycené61,82 g
–– polynenasycené105,84 g
––– omega 30,14 g
Vláknina0,24 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy3,61 g
– cukry0,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 ml 160 ml slunečnicového oleje Olej slunečnicový 160 ml
30 ml 30 ml olivového oleje Olej olivový 30 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 lžička 1 lžička bílého vinného octa Ocet vinný bílý 5 ml
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
2 lžičky 2 lžičky čerstvě vymačkané citronové šťávy Šťáva z citrónu 10 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 šalotka nastrouhaná najemno Šalotka čerstvá
2 2 okurky nastrouhané najemno Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.