Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pařížský šlehačkový zákusek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 398 kJ /
5 114 kcal
Bílkoviny64,42 g
– z toho živočišné bílkoviny27,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,50 g
Tuky247,93 g
– nasycené55,54 g
– nenasycené168,60 g
–– mononenasycené123,44 g
–– polynenasycené45,16 g
––– omega 312,39 g
Vláknina29,50 g
Cholesterol 851 mg
Sodík 412 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy641,56 g
– cukry484,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
300 g 300 g práškového cukru Cukr bílý 300 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
150 ml 150 ml oleje Olej řepkový 150 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
4 4 bílky na sníh Vaječný bílek 132 g
4 4 šlehačky Šlehačka 35%
300 g 300 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 300 g
rybízový džem na potření Džem z červeného rybízu
kakao na posypání Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.