Nutriční hodnoty (Pařížský šlehačkový zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 398 kJ / 5 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,50 g |
Tuky | 247,93 g |
– nasycené | 55,54 g |
– nenasycené | 168,60 g |
–– mononenasycené | 123,44 g |
–– polynenasycené | 45,16 g |
––– omega 3 | 12,39 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 851 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 641,56 g |
– cukry | 484,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
300 g 300 g práškového cukru | Cukr bílý | 300 g |
150 ml 150 ml vody | Voda | 150 ml |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
4 4 bílky na sníh | Vaječný bílek | 132 g |
4 4 šlehačky | Šlehačka 35% | |
300 g 300 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 300 g |
rybízový džem na potření | Džem z červeného rybízu | |
kakao na posypání | Kakao prášek |