Nutriční hodnoty (Ratatouille a kachní prsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
Tuky | 1,00 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 0,45 g |
–– mononenasycené | 0,14 g |
–– polynenasycené | 0,31 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 17,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 48,30 g |
– cukry | 24,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
1 1 větší lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
hrst hrst posekaných čerstvých bylinek (tymián, oregano bazalka) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
8 8 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
pepř | Pepř černý | |
2 2 nové koření | Nové koření | |
jalovec | Jalovec sušený | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
kmín | Kmín | |
máslo | Máslo kravské | |
4 dcl 4 dcl červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |