Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantni kure v pomalem hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 322 kJ /
1 750 kcal
Bílkoviny59,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,18 g
Tuky7,89 g
– nasycené2,36 g
– nenasycené3,94 g
–– mononenasycené0,76 g
–– polynenasycené3,18 g
––– omega 30,13 g
Vláknina122,85 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,00 g
Sacharidy335,00 g
– cukry95,21 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hrnku 1/2 hrnku mouky Mouka pšeničná hladká 125 g
8 8 kuřecích stehen (horní část bez kosti a kůže) Kuře stehno s kůží
1 1 polévková lžíce olivového oleje Olej olivový
3 hrnky 3 hrnky cibule (jemně nakrájené) Cibule čerstvá 750 g
2 hrnky 2 hrnky nakrájené červené papriky Paprika červená čerstvá
6 6 rozdrcených stroužků česneku Česnek čerstvý 420 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku suchého červeného vína Víno červené suché
1/2 hrnku 1/2 hrnku rajčatového protlaku Protlak rajčatový 125 g
1,5 KL 1,5 KL paprikových lupínků Chipsy
1 KL 1 KL sušeného oregana Oregano sušené 5 g
1 KL 1 KL pepře Pepř černý 5 g
3/4 lžičky 3/4 lžičky soli (podle chuti) Sůl mořská 6 g
1 konzerva 1 konzerva krájených rajčat i se šťávou (400 g) Rajče červené čerstvé 425 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku čerstvě nakrájené petrželky Petržel nať čerstvá 62.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.