Nutriční hodnoty (Pikantni kure v pomalem hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 322 kJ / 1 750 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,18 g |
Tuky | 7,89 g |
– nasycené | 2,36 g |
– nenasycené | 3,94 g |
–– mononenasycené | 0,76 g |
–– polynenasycené | 3,18 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 122,85 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,66 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 335,00 g |
– cukry | 95,21 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 hrnku 1/2 hrnku mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
8 8 kuřecích stehen (horní část bez kosti a kůže) | Kuře stehno s kůží | |
1 1 polévková lžíce olivového oleje | Olej olivový | |
3 hrnky 3 hrnky cibule (jemně nakrájené) | Cibule čerstvá | 750 g |
2 hrnky 2 hrnky nakrájené červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
6 6 rozdrcených stroužků česneku | Česnek čerstvý | 420 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku suchého červeného vína | Víno červené suché | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 125 g |
1,5 KL 1,5 KL paprikových lupínků | Chipsy | |
1 KL 1 KL sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
1 KL 1 KL pepře | Pepř černý | 5 g |
3/4 lžičky 3/4 lžičky soli (podle chuti) | Sůl mořská | 6 g |
1 konzerva 1 konzerva krájených rajčat i se šťávou (400 g) | Rajče červené čerstvé | 425 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku čerstvě nakrájené petrželky | Petržel nať čerstvá | 62.5 g |