Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čalamáda bez zavařování)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 081 kJ /
5 039 kcal
Bílkoviny89,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny89,00 g
Tuky214,20 g
– nasycené17,20 g
– nenasycené186,90 g
–– mononenasycené128,60 g
–– polynenasycené58,30 g
––– omega 316,40 g
Vláknina164,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,14 g
Sůl1,00 g
Sacharidy615,00 g
– cukry490,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 kg 4 kg bílého zelí Zelí bílé čerstvé 4000 g
1 kg 1 kg čerstvé papriky Paprika červená čerstvá 1000 g
500 g 500 g cibule Cibule čerstvá 500 g
500 g 500 g mrkve Mrkev čerstvá 500 g
500 ml 500 ml octu Ocet lihový 500 ml
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
300 g 300 g krystalového cukru Cukr bílý 300 g
1 1 Deko (konzervant) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.