Nutriční hodnoty (Čalamáda bez zavařování)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 081 kJ / 5 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 89,00 g |
Tuky | 214,20 g |
– nasycené | 17,20 g |
– nenasycené | 186,90 g |
–– mononenasycené | 128,60 g |
–– polynenasycené | 58,30 g |
––– omega 3 | 16,40 g |
Vláknina | 164,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 615,00 g |
– cukry | 490,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 kg 4 kg bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 4000 g |
1 kg 1 kg čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
500 g 500 g mrkve | Mrkev čerstvá | 500 g |
500 ml 500 ml octu | Ocet lihový | 500 ml |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
300 g 300 g krystalového cukru | Cukr bílý | 300 g |
1 1 Deko (konzervant) | Sůl mořská |