Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Chana saag (indická cizrna se špenátem))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 455 kJ /
2 021 kcal
Bílkoviny108,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny108,03 g
Tuky65,40 g
– nasycené6,61 g
– nenasycené54,97 g
–– mononenasycené30,72 g
–– polynenasycené24,26 g
––– omega 33,51 g
Vláknina183,84 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy160,08 g
– cukry16,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžička 1 lžička celého římského kmínu Římský kmín 5 g
2 stroužky 2 stroužky česneku prolisovaný Česnek čerstvý 14 g
2 cm 2 cm kořene zázvoru nastrouhané Zázvor sušený
1 1 cibule nakrájená na jemno Cibule čerstvá 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky Garam masala Garam masala 2.5 g
chilli koření dle chuti Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce rajčatového pyré (protlaku) Pyré z červených rajčat 15 g
2 hrnky 2 hrnky uvařené cizrny Cizrna 500 g
200 g 200 g listového špenátu (čerstvý nebo mražený) Špenát čerstvý 200 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.