Nutriční hodnoty (Chana saag (indická cizrna se špenátem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 455 kJ / 2 021 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 108,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 108,03 g |
Tuky | 65,40 g |
– nasycené | 6,61 g |
– nenasycené | 54,97 g |
–– mononenasycené | 30,72 g |
–– polynenasycené | 24,26 g |
––– omega 3 | 3,51 g |
Vláknina | 183,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 160,08 g |
– cukry | 16,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička celého římského kmínu | Římský kmín | 5 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku prolisovaný | Česnek čerstvý | 14 g |
2 cm 2 cm kořene zázvoru nastrouhané | Zázvor sušený | |
1 1 cibule nakrájená na jemno | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky Garam masala | Garam masala | 2.5 g |
chilli koření dle chuti | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového pyré (protlaku) | Pyré z červených rajčat | 15 g |
2 hrnky 2 hrnky uvařené cizrny | Cizrna | 500 g |
200 g 200 g listového špenátu (čerstvý nebo mražený) | Špenát čerstvý | 200 g |
sůl | Sůl mořská |