Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krém z červené řepy a mrkve)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie764 kJ /
183 kcal
Bílkoviny5,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,13 g
Tuky0,85 g
– nasycené0,55 g
– nenasycené1,66 g
–– mononenasycené0,26 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 242 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy33,07 g
– cukry16,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 menších červených řep Červená řepa čerstvá
5 5 mrkví Mrkev čerstvá 250 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pomeranč Pomeranč čerstvý
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce sekané petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.