Nutriční hodnoty (Pánev pikant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 256 kJ / 2 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,86 g |
Tuky | 160,94 g |
– nasycené | 68,51 g |
– nenasycené | 85,61 g |
–– mononenasycené | 70,06 g |
–– polynenasycené | 15,56 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 26,60 g |
Cholesterol | 298 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,95 g |
Sacharidy | 150,60 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g brambor | Brambor zimní | 800 g |
400 g 400 g mletého masa (vepř.+ hovězí) | Vepřový ořez | 400 g |
2 2 sladkokyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 dcl 1 dcl smetany nebo mléka | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |