Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pánev pikant)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 256 kJ /
2 451 kcal
Bílkoviny89,16 g
– z toho živočišné bílkoviny70,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,86 g
Tuky160,94 g
– nasycené68,51 g
– nenasycené85,61 g
–– mononenasycené70,06 g
–– polynenasycené15,56 g
––– omega 30,86 g
Vláknina26,60 g
Cholesterol 298 mg
Sodík 2,08 g
Sůl4,95 g
Sacharidy150,60 g
– cukry20,20 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g brambor Brambor zimní 800 g
400 g 400 g mletého masa (vepř.+ hovězí) Vepřový ořez 400 g
2 2 sladkokyselé okurky Okurka polní zavařená
1 dcl 1 dcl smetany nebo mléka Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
100 g 100 g anglické slaniny Anglická slanina 100 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.