Nutriční hodnoty (Čirok se zelím a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 975 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,89 g |
Tuky | 23,70 g |
– nasycené | 2,13 g |
– nenasycené | 20,97 g |
–– mononenasycené | 14,10 g |
–– polynenasycené | 6,87 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 23,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 40,00 g |
– cukry | 19,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1/4 hlávky 1/4 hlávky bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 750 g |
1 hrnek 1 hrnek čirokového zrna | Čirok | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 375 ml |
hrst hrst nahrubo nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
čerstvé zelené bylinky (použila jsem petrželku a pažitku) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |