Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gnocchi s tymiánovým máslem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 317 kJ /
2 705 kcal
Bílkoviny55,77 g
– z toho živočišné bílkoviny28,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,15 g
Tuky181,34 g
– nasycené109,17 g
– nenasycené59,44 g
–– mononenasycené53,60 g
–– polynenasycené5,84 g
––– omega 30,90 g
Vláknina22,15 g
Cholesterol 730 mg
Sodík 4,11 g
Sůl10,09 g
Sacharidy201,34 g
– cukry15,24 g
––– laktóza3,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g brambor (typ C) Brambor zimní 700 g
1 1 vejce lehce rozšlehané Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě mletého černého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku nastrouhaného parmazánu na posypání (není nutné) Parmezán 62.5 g
170 g 170 g másla Máslo kravské 170 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvého tymiánu nebo 1 lžička sušeného Tymián čerstvý 15 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.