Nutriční hodnoty (Gnocchi s tymiánovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 317 kJ / 2 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,15 g |
Tuky | 181,34 g |
– nasycené | 109,17 g |
– nenasycené | 59,44 g |
–– mononenasycené | 53,60 g |
–– polynenasycené | 5,84 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 22,15 g |
Cholesterol | 730 mg |
Sodík | 4,11 g |
Sůl | 10,09 g |
Sacharidy | 201,34 g |
– cukry | 15,24 g |
––– laktóza | 3,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g brambor (typ C) | Brambor zimní | 700 g |
1 1 vejce lehce rozšlehané | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku nastrouhaného parmazánu na posypání (není nutné) | Parmezán | 62.5 g |
170 g 170 g másla | Máslo kravské | 170 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvého tymiánu nebo 1 lžička sušeného | Tymián čerstvý | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý |