Nutriční hodnoty (Višňovo-mandlové muffiny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 23 806 kJ / 5 690 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 104,13 g |
Tuky | 203,28 g |
– nasycené | 87,00 g |
– nenasycené | 89,64 g |
–– mononenasycené | 61,70 g |
–– polynenasycené | 27,94 g |
––– omega 3 | 1,44 g |
Vláknina | 38,30 g |
Cholesterol | 912 mg |
Sodík | 3,92 g |
Sůl | 6,87 g |
Sacharidy | 803,75 g |
– cukry | 257,60 g |
––– laktóza | 18,39 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 750 g |
1 PL 1 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 PL 1 PL prášku do pečiva | Kypřící prášek | 15 g |
1/2 ČL 1/2 ČL jedlé sody | Jedlá soda | 5 g |
1/2 ČL 1/2 ČL soli | Sůl mořská | 5 g |
140 140 g másla měkkého a nakrájeného na kousky | Máslo kravské | 140 g |
150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 ČL 1 ČL vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 10 ml |
1 ČL 1 ČL mandlového extraktu | Aroma mandlové | 10 ml |
370 g 370 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 370 ml |
400 g 400 g vypeckovaných třešní a rozpůlených | Třešně čerstvé | 400 g |
75 g 75 g mandlových lupínků plus na posyp | Mandle loupané | 75 g |