Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Višňovo-mandlové muffiny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 806 kJ /
5 690 kcal
Bílkoviny142,20 g
– z toho živočišné bílkoviny38,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny104,13 g
Tuky203,28 g
– nasycené87,00 g
– nenasycené89,64 g
–– mononenasycené61,70 g
–– polynenasycené27,94 g
––– omega 31,44 g
Vláknina38,30 g
Cholesterol 912 mg
Sodík 3,92 g
Sůl6,87 g
Sacharidy803,75 g
– cukry257,60 g
––– laktóza18,39 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 750 g
1 PL 1 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 PL 1 PL prášku do pečiva Kypřící prášek 15 g
1/2 ČL 1/2 ČL jedlé sody Jedlá soda 5 g
1/2 ČL 1/2 ČL soli Sůl mořská 5 g
140 140 g másla měkkého a nakrájeného na kousky Máslo kravské 140 g
150 g 150 g krupicového cukru Cukr bílý 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 ČL 1 ČL vanilkového extraktu Aroma vanilkové 10 ml
1 ČL 1 ČL mandlového extraktu Aroma mandlové 10 ml
370 g 370 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 370 ml
400 g 400 g vypeckovaných třešní a rozpůlených Třešně čerstvé 400 g
75 g 75 g mandlových lupínků plus na posyp Mandle loupané 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.