Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s cibulí a křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 798 kJ /
430 kcal
Bílkoviny0,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,97 g
Tuky21,95 g
– nasycené2,70 g
– nenasycené18,76 g
–– mononenasycené4,87 g
–– polynenasycené13,89 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy56,21 g
– cukry54,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší hlávka bílého zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 velká červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje Olej slunečnicový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu
drcený kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
jemně nastrouhaný křen (podle chuti) Křen čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.