Nutriční hodnoty (Zelný salát s cibulí a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 798 kJ / 430 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 21,95 g |
– nasycené | 2,70 g |
– nenasycené | 18,76 g |
–– mononenasycené | 4,87 g |
–– polynenasycené | 13,89 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 56,21 g |
– cukry | 54,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší hlávka bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 1 velká červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
jemně nastrouhaný křen (podle chuti) | Křen čerstvý |