Nutriční hodnoty (Zeleninová pánev s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 404 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 118,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,18 g |
Tuky | 5,63 g |
– nasycené | 1,49 g |
– nenasycené | 3,32 g |
–– mononenasycené | 2,13 g |
–– polynenasycené | 1,19 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 287 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 10,95 g |
– cukry | 10,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
2 - 3 2 - 3 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 větší žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
3 růžičky 3 růžičky brokolice | Brokolice čerstvá | |
1/2 1/2 pórku (nebo 2 jarní cibulky) | Pórek čerstvý | |
sterilovaná kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
sterilovaný hrášek (já použila směs Mexico od Bonduelle) | Hrášek zelený sterilovaný | |
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mleté chilli papričky podle chuti | Chilli paprička čerstvá |