Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová pánev s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 404 kJ /
575 kcal
Bílkoviny118,68 g
– z toho živočišné bílkoviny116,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,18 g
Tuky5,63 g
– nasycené1,49 g
– nenasycené3,32 g
–– mononenasycené2,13 g
–– polynenasycené1,19 g
––– omega 30,95 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 287 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy10,95 g
– cukry10,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 dkg 50 dkg kuřecího masa Kuře prso 500 g
2 - 3 2 - 3 červené kapie Paprika červená čerstvá
1 1 větší žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
3 růžičky 3 růžičky brokolice Brokolice čerstvá
1/2 1/2 pórku (nebo 2 jarní cibulky) Pórek čerstvý
sterilovaná kukuřice Kukuřice sterilovaná
sterilovaný hrášek (já použila směs Mexico od Bonduelle) Hrášek zelený sterilovaný
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
mleté chilli papričky podle chuti Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.