Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta ze syrových brambor)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 022 kJ /
483 kcal
Bílkoviny41,36 g
– z toho živočišné bílkoviny37,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky19,32 g
– nasycené4,97 g
– nenasycené9,60 g
–– mononenasycené7,00 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,08 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 591 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,42 g
Sacharidy33,80 g
– cukry2,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g šunky nebo jakýkoliv salám (měla jsem Vysočinu) Šunka vepřová vařená 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
sušený česnek Česnek sušený
lžička lžička oleje Olej řepkový
čerstvá paprika Paprika červená čerstvá
rajče Rajče červené čerstvé
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sýr Sýr kravský tvrdý 30%
bylinky nebo jen hořčice a cibulka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.