Nutriční hodnoty (Vaječná omeleta ze syrových brambor)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 022 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,00 g |
Tuky | 19,32 g |
– nasycené | 4,97 g |
– nenasycené | 9,60 g |
–– mononenasycené | 7,00 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 591 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 33,80 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 střední brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
100 g 100 g šunky nebo jakýkoliv salám (měla jsem Vysočinu) | Šunka vepřová vařená | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
lžička lžička oleje | Olej řepkový | |
čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
bylinky nebo jen hořčice a cibulka | Petržel nať čerstvá |