Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní pohankový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 728 kJ /
891 kcal
Bílkoviny27,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,92 g
Tuky4,82 g
– nasycené0,91 g
– nenasycené3,73 g
–– mononenasycené1,70 g
–– polynenasycené2,03 g
––– omega 30,12 g
Vláknina30,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy169,35 g
– cukry19,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g uvařené pohanky Pohanka loupaná 200 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
4-5 4-5 vyzrálých rajčat Rajče červené čerstvé 270 g
0,5 0,5 střední cibule Cibule čerstvá 35 g
1 1 velká hrst rukoly Rukola čerstvá
hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olivový olej (nebo jiný) Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.