Nutriční hodnoty (Letní pohankový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,92 g |
Tuky | 4,82 g |
– nasycené | 0,91 g |
– nenasycené | 3,73 g |
–– mononenasycené | 1,70 g |
–– polynenasycené | 2,03 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 30,42 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 169,35 g |
– cukry | 19,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g uvařené pohanky | Pohanka loupaná | 200 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
4-5 4-5 vyzrálých rajčat | Rajče červené čerstvé | 270 g |
0,5 0,5 střední cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 velká hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olivový olej (nebo jiný) | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |