Nutriční hodnoty (Bylinková remuláda k pečenému nebo grilovanému masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 460 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,02 g |
Tuky | 163,37 g |
– nasycené | 20,46 g |
– nenasycené | 128,83 g |
–– mononenasycené | 37,87 g |
–– polynenasycené | 90,96 g |
––– omega 3 | 2,15 g |
Vláknina | 4,74 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,91 g |
Sacharidy | 10,41 g |
– cukry | 5,63 g |
––– laktóza | 0,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
kapary podle chuti | Kapary | |
trošku trošku tymiánu | Tymián sušený | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |