Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový bok s kostí na černém pivu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie25 397 kJ /
6 070 kcal
Bílkoviny230,44 g
– z toho živočišné bílkoviny153,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny76,76 g
Tuky311,44 g
– nasycené80,36 g
– nenasycené163,02 g
–– mononenasycené131,08 g
–– polynenasycené31,94 g
––– omega 31,45 g
Vláknina45,74 g
Cholesterol 719 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,21 g
Sacharidy564,60 g
– cukry29,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřový bok s kostí Vepřový bok 1000 g
1 1 černé pivo Pivo tmavé 10ᵒ
1 sklenici 1 sklenici sterilizovaného bílého zelí Zelí bílé sterilované 200 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
0,5 kg 0,5 kg hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 500 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
cukr Cukr bílý
8 8 bobkových listů Bobkový list sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kmín Kmín
Harissa Harissa
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.