Nutriční hodnoty (Vepřový bok s kostí na černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 25 397 kJ / 6 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 153,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 76,76 g |
Tuky | 311,44 g |
– nasycené | 80,36 g |
– nenasycené | 163,02 g |
–– mononenasycené | 131,08 g |
–– polynenasycené | 31,94 g |
––– omega 3 | 1,45 g |
Vláknina | 45,74 g |
Cholesterol | 719 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,21 g |
Sacharidy | 564,60 g |
– cukry | 29,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřový bok s kostí | Vepřový bok | 1000 g |
1 1 černé pivo | Pivo tmavé 10ᵒ | |
1 sklenici 1 sklenici sterilizovaného bílého zelí | Zelí bílé sterilované | 200 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
0,5 kg 0,5 kg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
cukr | Cukr bílý | |
8 8 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
kmín | Kmín | |
Harissa | Harissa | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
ocet | Ocet lihový |