Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s dušenou kapustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 405 kJ /
1 053 kcal
Bílkoviny76,10 g
– z toho živočišné bílkoviny72,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky71,67 g
– nasycené30,16 g
– nenasycené35,37 g
–– mononenasycené30,12 g
–– polynenasycené5,26 g
––– omega 30,15 g
Vláknina11,06 g
Cholesterol 499 mg
Sodík 1,24 g
Sůl2,96 g
Sacharidy24,21 g
– cukry7,63 g
––– laktóza2,45 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 tenkých plátků bůčku Vepřový bok
300 g 300 g mletého vepřového masa Vepřová plec 300 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
50 ml 50 ml studeného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
hořčice Hořčice plnotučná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
špetka špetka chilli Chilli paprička sušená
strouhanka na zahuštění Strouhanka pšeničná
trochu trochu sádla do pekáčku Sádlo vepřové
menší hlávka hlávka kapusty Kapusta hlávková čerstvá
60 g 60 g anglické slaniny Anglická slanina 60 g
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.