Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušený hovězí pupek na mrkvi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie14 754 kJ /
3 526 kcal
Bílkoviny182,83 g
– z toho živočišné bílkoviny175,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,30 g
Tuky256,40 g
– nasycené144,42 g
– nenasycené109,80 g
–– mononenasycené67,23 g
–– polynenasycené42,57 g
––– omega 30,32 g
Vláknina17,37 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 17,57 g
Sůl46,45 g
Sacharidy113,18 g
– cukry23,22 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg hovězí pupek Hovězí pupek 500 g
10 dkg 10 dkg sádla Sádlo vepřové 100 g
cibule Cibule čerstvá
10 10 malých mrkví Mrkev čerstvá 500 g
pórek Pórek čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
Harissa Harissa
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
2 2 velké lžíce Dijonské hořčice Hořčice dijonská
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
0,5 litru 0,5 litru bujónu nebo vývaru Bujón hovězí 500 g
brambory Brambor zimní
5 dkg 5 dkg másla Máslo kravské 50 g
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.