Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 562 kJ / 2 285 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,65 g |
Tuky | 5,90 g |
– nasycené | 1,47 g |
– nenasycené | 2,90 g |
–– mononenasycené | 0,60 g |
–– polynenasycené | 2,30 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 24,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 151 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 506,37 g |
– cukry | 223,72 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 větší oloupaná na tenké měsíčky nakrájená jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku (112 g) rostlinného másla (Alsan Bio, ViveBio či Provamel) | Margarín | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku (100 g) cukru | Cukr bílý | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku dětské přesnídávky jablečné neslazené | Jablečné pyré | |
2 lžíce 2 lžíce mandlového mléka sojového mléka či jiného rostlinného nebo ořechového mléka | Nápoj mandlový | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku (190 g) polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 sáček 1 sáček prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
cca 1/5 hrnku cca 1/5 hrnku (50 g) hnědého cukru | Cukr třtinový | 50.00000074505806 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky zázvoru | Zázvor sušený | 3.5 g |