Nutriční hodnoty (Zelné závitky (holubky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 16 127 kJ / 3 854 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 197,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 160,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,16 g |
| Tuky | 155,17 g |
| – nasycené | 51,81 g |
| – nenasycené | 92,31 g |
| –– mononenasycené | 71,03 g |
| –– polynenasycené | 21,28 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 14,90 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 3,90 g |
| Sacharidy | 411,05 g |
| – cukry | 24,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 ks 1 ks hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 1 kg 1 kg mletého masa | Vepřový ořez | 1000 g |
| 500 g 500 g rýže | Rýže bílá | 500 g |
| 2 2 rajské protlaky | Protlak rajčatový | |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky uzené papriky (koření) | Paprika uzená | 7.5 g |
| 1 lžičky 1 lžičky Vegety | Kořenící směs sypká | 5 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| olej na osmahnutí | Olej řepkový |