Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čerstvý jablkový kompot)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 217 kJ /
530 kcal
Bílkoviny4,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,24 g
Tuky4,27 g
– nasycené1,37 g
– nenasycené2,01 g
–– mononenasycené0,37 g
–– polynenasycené1,64 g
––– omega 30,27 g
Vláknina27,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy104,80 g
– cukry93,33 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
5 5 hřebíčků Hřebíček
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.