Nutriční hodnoty (Čerstvý jablkový kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 217 kJ / 530 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
Tuky | 4,27 g |
– nasycené | 1,37 g |
– nenasycené | 2,01 g |
–– mononenasycené | 0,37 g |
–– polynenasycené | 1,64 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 27,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 104,80 g |
– cukry | 93,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
cukr | Cukr bílý |