Nutriční hodnoty (Francouzské bagetové chlebíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 131 kJ / 509 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,40 g |
Tuky | 3,50 g |
– nasycené | 0,98 g |
– nenasycené | 2,00 g |
–– mononenasycené | 1,33 g |
–– polynenasycené | 0,67 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 193 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 6,00 g |
– cukry | 0,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší francouzská bageta | Bageta pšeničná | |
1 1 kuřecí prsa | Kuře prso | 350 g |
2 2 středně velké broskve | Dužina broskve čerstvá | |
2 dcl 2 dcl kvalitního červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
francouzský dresing | ||
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
drcený pepř | Pepř černý | |
provensálské koření | Provensálské koření | |
případně špetku špetku sušeného česneku | Česnek sušený |