Nutriční hodnoty (Salát ze šruchy, fazolek, rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 121 kJ / 746 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,98 g |
Tuky | 47,89 g |
– nasycené | 10,52 g |
– nenasycené | 33,58 g |
–– mononenasycené | 11,65 g |
–– polynenasycené | 21,93 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 35,12 g |
Cholesterol | 86 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 42,08 g |
– cukry | 38,65 g |
––– laktóza | 2,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g fazolky (- lusky) | Fazolky čerstvé | 600 g |
4 ks 4 ks rajčata | Rajče červené čerstvé | 320 g |
2 hrsti 2 hrsti šruchy Zelný | Šrucha zelná čerstvá | |
3 PL 3 PL majonézy | Majonéza | 45 g |
3 PL 3 PL Kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |