Nutriční hodnoty (Slepice v paprikové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 735 kJ / 415 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,18 g |
Tuky | 18,27 g |
– nasycené | 10,97 g |
– nenasycené | 6,15 g |
–– mononenasycené | 5,02 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 54 mg |
Sodík | 81 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 47,60 g |
– cukry | 28,90 g |
––– laktóza | 5,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vařená slepice | Slepice | |
slepičí vývar | Vývar slepičí | |
2 2 čerstvé papriky na proužky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
lžička lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | |
lžíce lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
150 ml 150 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý |