Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice v paprikové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 735 kJ /
415 kcal
Bílkoviny11,38 g
– z toho živočišné bílkoviny4,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,18 g
Tuky18,27 g
– nasycené10,97 g
– nenasycené6,15 g
–– mononenasycené5,02 g
–– polynenasycené1,13 g
––– omega 30,17 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 54 mg
Sodík 81 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy47,60 g
– cukry28,90 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vařená slepice Slepice
slepičí vývar Vývar slepičí
2 2 čerstvé papriky na proužky Paprika červená čerstvá 300 g
lžíce lžíce másla Máslo kravské
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
lžička lžička červené papriky Paprika červená čerstvá
lžíce lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový
150 ml 150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.