Nutriční hodnoty (Kečup ze Žerotína)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 829 kJ / 915 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,63 g |
Tuky | 5,51 g |
– nasycené | 1,09 g |
– nenasycené | 2,81 g |
–– mononenasycené | 0,75 g |
–– polynenasycené | 2,07 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 53,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,37 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 171,20 g |
– cukry | 138,93 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
25 dkg 25 dkg jablek | Jablko čerstvé | 250 g |
25 dkg 25 dkg cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
1 lžička 1 lžička sušené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1,5 dcl 1,5 dcl octa | Ocet lihový | 150 ml |
1 1 kávovou lžičku skořice | Skořice ceylonská | |
1 1 kávovou lžičku mletého hřebíčku | Hřebíček | |
1 1 kávovou lžičku šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
feferonka | Chilli paprička čerstvá |