Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karamelový sirup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 902 kJ /
1 172 kcal
Bílkoviny3,51 g
– z toho živočišné bílkoviny3,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky15,39 g
– nasycené9,94 g
– nenasycené4,69 g
–– mononenasycené4,27 g
–– polynenasycené0,42 g
––– omega 30,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 50 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy254,77 g
– cukry254,77 g
––– laktóza4,77 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek cukru (225 g) Cukr bílý 250 g
1 1 polévková lžíce kukuřičného sirupu Sirup kukuřičný
1/4 hrnku 1/4 hrnku vody (60 ml) Voda 62.5 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku 31% smetany (120 ml) Smetana kravská sladká 12% 125 ml
2 2 polévkové lžíce másla (30 g) Máslo kravské 2 g
1 1 čajová lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové
špetka špetka soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.