Nutriční hodnoty (Karamelový sirup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 902 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,51 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,39 g |
– nasycené | 9,94 g |
– nenasycené | 4,69 g |
–– mononenasycené | 4,27 g |
–– polynenasycené | 0,42 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 50 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 254,77 g |
– cukry | 254,77 g |
––– laktóza | 4,77 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek cukru (225 g) | Cukr bílý | 250 g |
1 1 polévková lžíce kukuřičného sirupu | Sirup kukuřičný | |
1/4 hrnku 1/4 hrnku vody (60 ml) | Voda | 62.5 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku 31% smetany (120 ml) | Smetana kravská sladká 12% | 125 ml |
2 2 polévkové lžíce másla (30 g) | Máslo kravské | 2 g |
1 1 čajová lžička vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | |
špetka špetka soli | Sůl mořská |