Nutriční hodnoty (Mangoldovo-ovocný salát se zázvorovým dressingem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 332 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,25 g |
Tuky | 45,24 g |
– nasycené | 7,11 g |
– nenasycené | 37,15 g |
–– mononenasycené | 31,67 g |
–– polynenasycené | 5,48 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 16,31 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,31 g |
Sacharidy | 359,20 g |
– cukry | 61,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku uvařené rýže | Rýže bílá | 375 g |
4-5 4-5 listů mangoldu | Mangold | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 broskve | Dužina broskve čerstvá | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 5 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1 hrst 1 hrst ořechů | Vlašské ořechy |