Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldovo-ovocný salát se zázvorovým dressingem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 332 kJ /
1 991 kcal
Bílkoviny30,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,25 g
Tuky45,24 g
– nasycené7,11 g
– nenasycené37,15 g
–– mononenasycené31,67 g
–– polynenasycené5,48 g
––– omega 30,12 g
Vláknina16,31 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,31 g
Sacharidy359,20 g
– cukry61,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku uvařené rýže Rýže bílá 375 g
4-5 4-5 listů mangoldu Mangold
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 broskve Dužina broskve čerstvá
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
2 lžíce 2 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 30 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžička 1 lžička čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý 5 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 hrst 1 hrst ořechů Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.