Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Datlové muffiny s hruškou a vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 508 kJ /
4 184 kcal
Bílkoviny68,36 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,36 g
Tuky216,48 g
– nasycené23,26 g
– nenasycené161,48 g
–– mononenasycené32,98 g
–– polynenasycené128,49 g
––– omega 324,24 g
Vláknina49,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,16 g
Sůl1,01 g
Sacharidy465,90 g
– cukry279,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g vypeckovaných datlí Datle sušené s peckou 180 g
300 ml 300 ml vody Voda 300 ml
1,5 lžičky 1,5 lžičky pečící sody (soda bikarbona) Jedlá soda 18 g
60 g 60 g rostlinného másla (např. AlsanBio) nebo kokosového oleje Margarín 60 g
150 g 150 g hnědého cukru Cukr třtinový 150 g
2 lžíce 2 lžíce lněného semínka Lněná semínka 30 g
7 lžic 7 lžic vařící vody Voda 126 ml
180 g 180 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
2,5 lžičky 2,5 lžičky (1 balíček) prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu (nebo část cukru nahraďte vanilkovým cukrem) Aroma vanilkové 7 ml
1 lžička 1 lžička mletého sušeného zázvoru Zázvor sušený 5 g
2 2 větší hrušky Hruška čerstvá 260 g
1 hrnek 1 hrnek nahrubo nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.