Nutriční hodnoty (Zapečené cannelloni s masovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 311 kJ / 1 986 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,64 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,04 g |
Tuky | 124,20 g |
– nasycené | 51,31 g |
– nenasycené | 65,85 g |
–– mononenasycené | 52,36 g |
–– polynenasycené | 13,49 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 15,73 g |
Cholesterol | 405 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 78,33 g |
– cukry | 48,78 g |
––– laktóza | 28,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení cannelloni | Těstoviny pšeničné | |
600 g 600 g mletého masa | Vepřový ořez | 600 g |
olej | Olej řepkový | |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
oregano | Oregano sušené | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
3 3 rajčata čerstvá (nebo konzerva loupaných vcelku) | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
2 2 žampiony (nemusí být) | Žampion čerstvý | |
bílé suché víno (nebo voda na podlití) | Víno bílé suché | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
4 lžíce 4 lžíce strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 60 g |
sůl | Sůl mořská |