Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sladký skořicový chléb)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 407 kJ /
5 356 kcal
Bílkoviny143,30 g
– z toho živočišné bílkoviny35,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny107,53 g
Tuky132,44 g
– nasycené67,45 g
– nenasycené53,10 g
–– mononenasycené39,09 g
–– polynenasycené14,01 g
––– omega 31,30 g
Vláknina39,15 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 472 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy878,03 g
– cukry262,33 g
––– laktóza13,81 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek (240 ml) mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/3 hrnku 1/3 hrnku (75 g) másla Máslo kravské 83.3333358168602 g
30 g 30 g čerstvého droždí nebo 2 1/2 ČL sušeného Droždí pekařské lisované 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku (75 g) krupicového cukru Cukr bílý 83.3333358168602 g
3,5 hrnku 3,5 hrnku (435 g) hladké mouky Mouka pšeničná hladká 875 g
1 1 čajová lžička soli Sůl mořská
2 PL 2 PL (28 g) másla (pokojové teploty) Máslo kravské 20 g
1/3 hrnku 1/3 hrnku (75 g) krupicového cukru Cukr bílý 83.3333358168602 g
2 PL 2 PL skořice Skořice ceylonská 30 g
50 g 50 g rozinek nebo vlašských ořechů (nepovinné) Rozinky 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 PL 1 PL mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.