Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkové lívance z podmáslí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 002 kJ /
2 151 kcal
Bílkoviny53,36 g
– z toho živočišné bílkoviny30,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,10 g
Tuky72,87 g
– nasycené30,92 g
– nenasycené27,09 g
–– mononenasycené19,19 g
–– polynenasycené7,90 g
––– omega 31,03 g
Vláknina13,87 g
Cholesterol 652 mg
Sodík 3,76 g
Sůl4,81 g
Sacharidy313,61 g
– cukry169,94 g
––– laktóza16,54 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
300 ml 300 ml podmáslí Podmáslí 300 g
2 lžičky 2 lžičky vanilkového extraktu Aroma vanilkové 14 ml
43 g 43 g rozpuštěného másla Máslo kravské 43 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky soli Sůl mořská 4 g
190 g 190 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 190 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
25 g 25 g cukru krupice Cukr bílý 25 g
120 g 120 g borůvek (čerstvých nebo mražených) Borůvky čerstvé 120 g
olej na smažení Olej řepkový
120 g 120 g borůvek (čerstvých nebo mražených) Borůvky čerstvé 120 g
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
15 ml 15 ml vody Voda 15 ml
2 lžičky 2 lžičky kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 10 g
15 ml 15 ml citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.