Nutriční hodnoty (Celozrnné koláčky s fazolovou pastou, teplou rajčatovou salsou a čedarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 086 kJ / 1 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,77 g |
Tuky | 50,90 g |
– nasycené | 12,45 g |
– nenasycené | 35,13 g |
–– mononenasycené | 27,23 g |
–– polynenasycené | 7,90 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 45,13 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,73 g |
Sacharidy | 117,92 g |
– cukry | 26,37 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 g 5 g droždí | Droždí pekařské lisované | 5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky na kvásek | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
1 1 menší vejce | Vejce slepičí | 70 g |
60 g 60 g hladké celozrnné mouky (použila jsem pšeničnou) | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 60 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
70 ml 70 ml vody | Voda | 70 ml |
30 g 30 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
100 g 100 g červených sterilovaných fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 100 g |
1/2 stroužku 1/2 stroužku česneku | Česnek čerstvý | 3.5 g |
1 lžíce 1 lžíce extra panenského olivového oleje | Olej olivový | 20 ml |
Sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
170 g 170 g loupaných drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | 170 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
2 kuličky 2 kuličky nového koření | Nové koření | |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
Kousek Kousek nasekaného chilli | Chilli paprička sušená | |
Sůl | Sůl mořská | |
1 1 lžíce nasekaných lístků koriandru | Koriandr semena | |
30 g 30 g čedaru | Čedar | 30 g |
olej na opékání | Olej řepkový |