Nutriční hodnoty (Vepřové řízky s dijonskou hořčicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 572 kJ / 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
Tuky | 36,00 g |
– nasycené | 20,60 g |
– nenasycené | 14,30 g |
–– mononenasycené | 11,60 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 750 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 7,80 g |
– cukry | 3,00 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové řízky (krkovice, kýta, kotleta) | Vepřová kýta | |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
4 lžíce 4 lžíce smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mouka | Mouka pšeničná hladká | |
trošku trošku mleté papriky | Paprika červená sušená | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sezamová semínka | Sezam loupaný | |
špetka špetka sušeného tymiánu | Tymián sušený | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
olej na smažení | Olej řepkový |