Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky v pikantní zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 367 kJ / 327 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,09 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,09 g |
Tuky | 2,18 g |
– nasycené | 0,46 g |
– nenasycené | 1,44 g |
–– mononenasycené | 0,61 g |
–– polynenasycené | 0,82 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 23,79 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 57,65 g |
– cukry | 41,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 kuřecích čtvrtek | Kuře stehno s kůží | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
olivový olej | Olej olivový | |
tymián | Tymián sušený | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
10 10 malinkých žampionů | Žampion čerstvý | |
8 8 cherry rajčat | Rajčata cherry | 240 g |
1 1 malá pevná cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce sladkého kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce ostrého kečupu | Kečup ostrý | 7.5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření grilovaná zelenina | Provensálské koření | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový |