Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí čtvrtky v pikantní zelenině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 367 kJ /
327 kcal
Bílkoviny10,09 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,09 g
Tuky2,18 g
– nasycené0,46 g
– nenasycené1,44 g
–– mononenasycené0,61 g
–– polynenasycené0,82 g
––– omega 30,01 g
Vláknina23,79 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 405 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy57,65 g
– cukry41,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 kuřecích čtvrtek Kuře stehno s kůží
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
olivový olej Olej olivový
tymián Tymián sušený
petrželová nať Petržel nať čerstvá
pažitka Pažitka čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
10 10 malinkých žampionů Žampion čerstvý
8 8 cherry rajčat Rajčata cherry 240 g
1 1 malá pevná cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá 150 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
2 lžíce 2 lžíce sladkého kečupu Kečup sladký 30 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce ostrého kečupu Kečup ostrý 7.5 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření grilovaná zelenina Provensálské koření
citronová šťáva Šťáva z citrónu
petrželová nať Petržel nať čerstvá
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.