Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s banánem a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 748 kJ / 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
Tuky | 18,77 g |
– nasycené | 11,25 g |
– nenasycené | 6,48 g |
–– mononenasycené | 5,29 g |
–– polynenasycené | 1,19 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 19,80 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 100,65 g |
– cukry | 93,69 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
3 3 banány | Banán čerstvý | 270 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
olej | Olej řepkový | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
3 lžíce 3 lžíce suchého bílého vína | Víno bílé suché | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
citrónová šťáva | Šťáva z citrónu |