Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s banánem a jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 748 kJ /
657 kcal
Bílkoviny5,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,13 g
Tuky18,77 g
– nasycené11,25 g
– nenasycené6,48 g
–– mononenasycené5,29 g
–– polynenasycené1,19 g
––– omega 30,23 g
Vláknina19,80 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy100,65 g
– cukry93,69 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky Vepřová krkovice
3 3 banány Banán čerstvý 270 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
olej Olej řepkový
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
3 lžíce 3 lžíce suchého bílého vína Víno bílé suché 45 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
citrónová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.