Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldovo-petrželkové pesto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 504 kJ /
1 316 kcal
Bílkoviny43,34 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,34 g
Tuky114,71 g
– nasycené32,82 g
– nenasycené63,24 g
–– mononenasycené36,38 g
–– polynenasycené26,86 g
––– omega 34,08 g
Vláknina9,46 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,22 g
Sůl3,00 g
Sacharidy23,52 g
– cukry4,03 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 mangoldových listů bez stonků Mangold
polovina množství petrželové natě Petržel nať čerstvá
100 g 100 g parmezánu Parmezán 100 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 lžíce 3 lžíce nasekané bazalky Bazalka čerstvá 45 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
¼ l žičky žičky mletého pepře Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.