Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Falafel)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 485 kJ /
1 550 kcal
Bílkoviny93,82 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny85,14 g
Tuky34,47 g
– nasycené5,43 g
– nenasycené25,01 g
–– mononenasycené11,57 g
–– polynenasycené13,44 g
––– omega 30,67 g
Vláknina143,16 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 326 mg
Sůl0,59 g
Sacharidy145,30 g
– cukry9,78 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g cizrny (konzerva, váha i s nálevem) Cizrna 400 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
svazek svazek zelené cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 hrst 1 hrst nasekané hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá
2 lžíce 2 lžíce jemné strouhanky Strouhanka pšeničná 30 g
2 lžičky 2 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 14 g
1 lžička 1 lžička mletého koriandru Koriandr list sušený 5 g
1 špetka 1 špetka chilli Chilli paprička sušená
pepř mletý Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.