Nutriční hodnoty (Falafel)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 485 kJ / 1 550 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 85,14 g |
Tuky | 34,47 g |
– nasycené | 5,43 g |
– nenasycené | 25,01 g |
–– mononenasycené | 11,57 g |
–– polynenasycené | 13,44 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 143,16 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 326 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 145,30 g |
– cukry | 9,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g cizrny (konzerva, váha i s nálevem) | Cizrna | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
svazek svazek zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 hrst 1 hrst nasekané hladkolisté petrželky | Petržel nať čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce jemné strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
2 lžičky 2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 14 g |
1 lžička 1 lžička mletého koriandru | Koriandr list sušený | 5 g |
1 špetka 1 špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |