Nutriční hodnoty (Pečená zelenina s bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 709 kJ / 169 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,36 g |
Tuky | 1,58 g |
– nasycené | 0,33 g |
– nenasycené | 1,09 g |
–– mononenasycené | 0,48 g |
–– polynenasycené | 0,61 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 15,84 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,00 g |
– cukry | 20,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kulatá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
200 g 200 g fazolky | Fazolky čerstvé | 200 g |
2 ks 2 ks řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový |