Nutriční hodnoty (Dýňová buchta s jablky a karamelem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 809 kJ / 2 584 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,96 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,32 g |
Tuky | 80,82 g |
– nasycené | 19,91 g |
– nenasycené | 50,51 g |
–– mononenasycené | 26,68 g |
–– polynenasycené | 23,83 g |
––– omega 3 | 4,47 g |
Vláknina | 25,60 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 391,35 g |
– cukry | 198,45 g |
––– laktóza | 10,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g oloupané dýně (použila jsem hokkaido) | Dýně čerstvá | 200 g |
120 g 120 g třtinového cukru muscovado | Cukr třtinový | 120 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
120 g 120 g celozrnné mouky (použila jsem pšeničnou) | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 120 g |
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
1 1 vrchovatá lžíce kakaa (karobového prášku) | Kakao prášek | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 2 menší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru (+ 1 lžíce vody – karamel) | Cukr bílý | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce nasekaných ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |