Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová buchta s jablky a karamelem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 809 kJ /
2 584 kcal
Bílkoviny60,28 g
– z toho živočišné bílkoviny24,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,32 g
Tuky80,82 g
– nasycené19,91 g
– nenasycené50,51 g
–– mononenasycené26,68 g
–– polynenasycené23,83 g
––– omega 34,47 g
Vláknina25,60 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 448 mg
Sůl1,63 g
Sacharidy391,35 g
– cukry198,45 g
––– laktóza10,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g oloupané dýně (použila jsem hokkaido) Dýně čerstvá 200 g
120 g 120 g třtinového cukru muscovado Cukr třtinový 120 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
120 g 120 g celozrnné mouky (použila jsem pšeničnou) Mouka pšeničná celozrnná hrubá 120 g
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
1 1 vrchovatá lžíce kakaa (karobového prášku) Kakao prášek
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 2 menší jablka Jablko čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru (+ 1 lžíce vody – karamel) Cukr bílý 30 g
2 lžíce 2 lžíce nasekaných ořechů Vlašské ořechy 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.