Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s kefírovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 824 kJ / 197 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,34 g |
Tuky | 12,83 g |
– nasycené | 2,68 g |
– nenasycené | 9,55 g |
–– mononenasycené | 8,06 g |
–– polynenasycené | 1,49 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 11,82 g |
– cukry | 8,94 g |
––– laktóza | 7,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
okurka | Okurka salátová čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
listový salát | Salát listový čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
200 ml 200 ml kefíru | Kefír | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce nakrájené petržele | Petržel kořenová čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce nakrájené pažitky | Pažitka čerstvá | 15 g |
1 stroužek 1 stroužek prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý |