Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s kefírovou zálivkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie824 kJ /
197 kcal
Bílkoviny7,94 g
– z toho živočišné bílkoviny6,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,34 g
Tuky12,83 g
– nasycené2,68 g
– nenasycené9,55 g
–– mononenasycené8,06 g
–– polynenasycené1,49 g
––– omega 30,03 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy11,82 g
– cukry8,94 g
––– laktóza7,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
červená paprika Paprika červená čerstvá
žlutá paprika Paprika žlutá čerstvá
rajčata Rajče červené čerstvé
okurka Okurka salátová čerstvá
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
listový salát Salát listový čerstvý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
200 ml 200 ml kefíru Kefír 200 ml
1 lžíce 1 lžíce nakrájené petržele Petržel kořenová čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce nakrájené pažitky Pažitka čerstvá 15 g
1 stroužek 1 stroužek prolisovaného česneku Česnek čerstvý 7 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
špetka špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.