Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatová omáčka s bazalkou (Sugo di pomodoro al basilico))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 243 kJ /
297 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky33,00 g
– nasycené2,24 g
– nenasycené29,37 g
–– mononenasycené20,79 g
–– polynenasycené8,58 g
––– omega 32,71 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
čerstvá rajčata Rajče červené čerstvé
olivový olej Olej olivový
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
7-8 lístků 7-8 lístků bazalky Bazalka čerstvá
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.