Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí enchiladas se salsou verde a avokádem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 947 kJ /
2 138 kcal
Bílkoviny206,52 g
– z toho živočišné bílkoviny196,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,20 g
Tuky112,88 g
– nasycené74,00 g
– nenasycené35,29 g
–– mononenasycené30,09 g
–– polynenasycené5,21 g
––– omega 31,35 g
Vláknina23,15 g
Cholesterol 646 mg
Sodík 3,16 g
Sůl7,83 g
Sacharidy70,21 g
– cukry18,63 g
––– laktóza15,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
1 1 Jalapeño paprička, nakrájená nadrobno Jalapeňo paprička sterilovaná
2 2 utřené stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
1 PL 1 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 hrnek 1 hrnek (240 ml) kuřecího vývaru Vývar kuřecí 250 ml
1 ČL 1 ČL kmínu (římský kmín, Comino) Kmín 10 g
1/4 ČL 1/4 ČL soli Sůl mořská 2.5 g
1/4 ČL 1/4 ČL čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku čerstvého nasekaného koriandru Koriandr semena
1 hrnek 1 hrnek (250 g) Salsy verde (zelené salsy)
1/2 hrnku 1/2 hrnku (120 g) kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
500 g 500 g kuřecích prsou Kuře prso 500 g
300 g 300 g nastrouhaného Čedaru (200 + 100 g) Čedar 300 g
1-2 1-2 čerstvé zelené cibulky nakrájené na slabé plátky Cibulka jarní čerstvá
3 3 avokáda rozmačkaná (ne nakrájená na slabší plátky) Avokádo čerstvé
8 8 pšeničných tortill (velikost 25 cm) Tortilla pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.