Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový koláč se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 983 kJ /
2 386 kcal
Bílkoviny31,35 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,35 g
Tuky131,56 g
– nasycené76,92 g
– nenasycené44,09 g
–– mononenasycené38,36 g
–– polynenasycené5,73 g
––– omega 30,63 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 365 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,50 g
Sacharidy261,14 g
– cukry98,74 g
––– laktóza1,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 160 g
113 g 113 g másla Máslo kravské 113 g
1 PL 1 PL krupicového cukru Cukr bílý 12 g
1/4 ČL 1/4 ČL soli Sůl mořská 2.5 g
3 PL 3 PL ledové vody Voda 54 ml
800-1000 g 800-1000 g broskví (nebo nektarinek), oloupaných a nakrájených na větší plátky Dužina broskve čerstvá 900 g
4 PL 4 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1/2 ČL 1/2 ČL skořice Skořice ceylonská 5 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1 ČL 1 ČL vanilkového extraktu Aroma vanilkové 10 ml
30 30 g másla nakrájené na kostičky Máslo kravské 30 g
rozšlehaný žloutek Vaječný žloutek
2 PL 2 PL vody na potření Voda 36 ml
cukr krystal na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.