Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrna s mangoldem a rajčaty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 461 kJ /
588 kcal
Bílkoviny13,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,11 g
Tuky20,18 g
– nasycené6,23 g
– nenasycené13,26 g
–– mononenasycené9,74 g
–– polynenasycené3,52 g
––– omega 30,93 g
Vláknina83,57 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 1,02 g
Sůl3,50 g
Sacharidy48,83 g
– cukry15,63 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 velké mangoldové listy (bez řapíků) Mangold
2 2 větší masitá rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
cca 250 g 250 g sterilované cizrny (nebo vařené suché) Cizrna ve slaném nálevu 250 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.