Nutriční hodnoty (Cizrna s mangoldem a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 461 kJ / 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,11 g |
Tuky | 20,18 g |
– nasycené | 6,23 g |
– nenasycené | 13,26 g |
–– mononenasycené | 9,74 g |
–– polynenasycené | 3,52 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 83,57 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 3,50 g |
Sacharidy | 48,83 g |
– cukry | 15,63 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 velké mangoldové listy (bez řapíků) | Mangold | |
2 2 větší masitá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
cca 250 g 250 g sterilované cizrny (nebo vařené suché) | Cizrna ve slaném nálevu | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská |